StrandjaBlog - picture taken in Strandja Nature Park, Bulgaria

Houston, we have a problem

OK, the Bulgarians warned us; don’t feed any cats, because they will be coming back for more! But we did have some leftover yoghurt.  And the white and tabby cat was a very sweet and hungry thing. The result is that now after a week she had a surprise for us. She is a teenage mum and has decided that it is much more convenient to operate from our garden. So she has installed her little daughter here, and we found her yesterday hiding behind the toilet.   OK, de Bulgaren hadden ons gewaarschuwd; geen katten eten geven want ze komen terug voor meer. Maar we hadden wat yoghurt over. En de wit met bruin gestreepte kat was wel erg lief en hongerig. Het resultaat is dat ze na een week een verrassing voor ons had; ze is tienermoeder, en ze heeft besloten om voortaan vanuit onze tuin te opereren.  Ze heeft haar dochtertje in onze tuin ge-installeerd, we vonden haar gisteren achter het toilet. 

This adorable small kitten has taken up residence in our garden

This adorable small kitten has taken up residence in our garden


 Dit schattige kleine katje woont momenteel in onze tuin

Dit schattige kleine katje woont momenteel in onze tuin

Maybe we should we buy some cat food?Misschien moeten we kattenvoer gaan kopen?

Mother cat lies in the sun|Moeder poes ligt in de zon Kitten playing with mother's tail|Kitten speelt met staart moeder Kitten almost tips over bowl of food while eating|Kitten valt bijna met bord en al omver tijdens het eten

One Comment

  1. Marianne says:

    Hey lieverds! wat maken jullie veel gave dingen mee! Dat poesje is echt onweerstaanbaar!! Die slang wat minder. Volgend jaar komen wij met jullie vuurdansen!! Het is daar echt prachtig zeg die foto’s!!! Fijn dat de blog er is kan ik jullie in de gaten houden!! Veel liefs en een nog veel dikkere ik mis jullie knuffel Marianne en ook van Rudy

Leave a Reply